изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:13 EEST
Кола на НСО почти блъсна жена на пешеходна пътека    
Новини

Кола на Национална служба охрана (НСО) за малко да блъсне жена на пешеходна пътека на ъгъла на ул. „Г.С. Раковски” и ул. „Иван Вазов” в София. Автомобилът от администрацията на президента не е блъснал жената, но се забил в кола малко преди зебрата, съобщиха dnevnik.bg и Би Ти Ви. Удареният автомобил е бил спрял на пътеката, за да пресече жената. От НСО потвърдиха за подобен инцидент, като признаха, че шофьорът не е спазил дистанция. Разпоредена е проверка.



 Служебният автомобил БМВ се е ударил в автомобил Saab, който е карал пред него. Счупен е единият фар на колата на НСО. Според жената колата не е била с включена синя лампа. Шофьорът на службата, заявил, че не трябва да се драматизира, защото нищо страшно не се било случило.

„Не отричам вината си - не спрях навреме, но нямаше никаква опасност. Даже помолих да не местим колите, за да се види, че беше далеч от пешеходната пътека”, казал още мъжът. Той заявил, че трябва да се види статистиката колко катастрофи с коли на НСО ставали на ден в София и колко с други автомобили.

Последният инцидент с кола от охраната на властта стана 15 февруари, когато два автомобила от кортежа на премиера Бойко Борисов се удариха с частна кола на път от Годеч за София. Тогава от НСО обявиха, че виновен за катастрофата е другият шофьор, а той обвини тях.
Тогава министър-председателят, който беше в един от автомобилите, извика шефа на службата в Министерски съвет и го помоли за повече култура на движение от водачите на НСО.

dir.bg

 


Сходни връзки

Кола на НСО почти блъсна жена на пешеходна пътека | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди