изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:51 EEST
ХОРОСКОП 22 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП 22 ЮНИ

ОВЕН - Подпомогнати от силната енергетика на деня, смелите ви начинания ще се увенчаят с успехи. Нужно е да сте организирани и действени и да не отлагате работата си.
ТЕЛЕЦ - Смелите ви начинания днес ще бъдат резултатни, за това опитайте. Денят е подходящ и за промени, а екипната работа е за предпочитане пред самостоятелните изяви.
БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за творчески занимания, с изкуство, благотворителност и в същото време с по-практични дела, като финансови операции, капиталовложения и решаване на юридически въпроси.
РАК - Предвиждате повече задачи за днес, за това не раздвоявайте вниманието си с дреболии, а действайте. Смелите ви решения ще улеснят изпълнението им, очевидно е било нужно точно това.
ЛЪВ - Добрите ви попадения и ще ви окуражат за бъдещи действия в предпочитаната от вас сфера. Изразете любовта си, бъдете нежни и обичащи, такива, каквито бихте желали да бъдат с вас.
ДЕВА - Днес заложете на онези срещи и задачи, чрез изпълнението на които бихте могли да ускорите делата си. Ако изборът ви е бил правилен, това много скоро ще си проличи по резултатите.
ВЕЗНИ - Добре ще се ориентирате в обстановката днес и с проявената ви находчивост ще промените много неща в своя полза. Проявете смелост при взимане на решения, без да се впускате в ненужни рискове.
СКОРПИОН - Не злоупотребявайте с търпението на околните и не налагайте мнението и позицията си на всяка цена. Може пък да мислите еднакво, а вие просто не позволявате на другата страна да изрази становището си.
CТРЕЛЕЦ - Наложете си по-щадящ режем откъм физически натоварвания и не се преуморявайте, въпреки, че спортът ще ви се отрази чудесно на тонуса. Избягвайте да стоите в замърсена среда.
КОЗИРОГ - Загрижени сте за близките си и ще съобразите програмата си за днес с нуждите им. Пътуванията също ще бъдат тема на обсъждане, най-вече тези, които касаят децата ви.
ВОДОЛЕЙ - Определете ясно желанията си и не си позволявайте да разигравате някого, забавлявайки се за негова сметка. Това се връща и горчиво ще съжалявате.
РИБИ - Подредете мислите си, като се освободите от натоварващите ви и ненужни съмнения. Няма съмнение, че животът ви се променя, а заедно с него и отношението към заобикалящия ви свят.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 22 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди