изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:30 EEST
БЛИЗО ДВА МИЛИОНА ЩЕ УСВОИ ГЕН. ТОШЕВО ПО ПРОЕКТ    
ОбществоСтартира проектът "Отговорно използване на природните ресурси и насърчаване на устойчивото развитие на алтернативни форми на туризъм" по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 г. с водеща организация община Генерал Тошево и партньор община Мурфатлар, Румъния.


Целта на проекта е създаване на пазарно ориентирани туристически продукти - екологичен и селски туризъм, свързани с културно-историческото наследство, виното, традиционната кухня, етнография, традиционната музика и занаяти, информират от община Генерал Тошево. На 16 юни в гр. Калъраш, Румъния, е подписан договор между Управляващия орган на програмата и общините Генерал Тошево и Мурфатлар. Договорът е подписан от кметовете Димитър Михайлов и Джордже Кожукару. Проектът е на стойност 1 063 969 евро. Водеща организация по проекта е община Генерал Тошево. За българската страна предвидените средства в бюджета са 902 459 евро.
 


Сходни връзки

БЛИЗО ДВА МИЛИОНА ЩЕ УСВОИ ГЕН. ТОШЕВО ПО ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди