изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
Как мъжете свалят    
Любопитно Свалянето на мадами в бар е изкуство по-голямо дори и от изкуството на войната. Всеки мен иска  да бъде като в магазин за играчки, да избере това, което желае и да го заведе у дома.  Уроците по забивки са толкова безкрайни, колкото и самата вселена. Има няколко фактора, които е добре да знаеш преди да атакуваш женските.

В стадата има една, която винаги го играе лидер на групата. Тя обикновено е най-перверзно изглеждаща и винаги държи останалите (бихме казали стиснати за топките, но...) за гърдите. Добрият играч като теб трябва да е подготвен, преди да влезе в схватка. Поглеждай ги от време на време, но не с лудите очи. Отбележи своето присъствие сред тях. Ако ви се засекат погледите, което рано или късно ще стане, се усмихни.

Ако танцуваш редовно танца "Как убихме мечката", просто недей да танцуваш. Изполвай елементарните и класически движения, щракането с пръсти не е оферта, избегни и имитациите на Джако и Ъшър. В случай, че си невероятна трагедия, вземи някой друг урок от професионалист. Инвестиция в това начинание е равна на много п*тки после.

Какво да й кажеш

Като за начало, бъди честен с това, което искаш. Отстоявай позицията си и недей да правиш компромиси със себе си. Познаваме един герой, който винаги се прибираше с жена. Неговата реплика беше толкова кратка и проста: "Искам да те ч*кам!", че често му носеше шамари и възмущения, но от десет жени една ще одобри идеята.

Хумор

Статистиката доказва, че ако разсмееш една жена, си наполовина успял. Визията не е толкова важна, колко си напомпан или колко гел си използвал, за да пресъздадеш атомната бомба в Хирошима. Направи така, че въпросната да иска да те слуша и да има интерес към това, което казваш. Не дрънкай като радио-точката на баба ти. Безкрайните комплименти са също доста изтъркан метод, избягвай ги! 

Не се оливай

Да, дошъл си на бар и си изпил поне 1,2,3,4,5,6... големи. Сега вече завалваш всяка реплика и уважаваш всеки срещнат. Тъп ход от твоя страна, може да се наквасиш, но нека е  след като си завързал контакт, а не преди това, защото никоя няма да те вземе насериозно. Постарай се да  запомниш името й, а не да я питаш на 2 минути, защото това доказва, че нямаш интерес към нея като личност (което е факт), а към нейното дупе.

Забивай една

Забивай винаги само една от стадото! Замисли се колко отчаян ще изглеждаш, ако тръгнеш да сваляш всяка една от компанията. Всяка следваща ще знае, че е резерва и няма да ти обърне никакво внимание. Постоянството е ключът към спалнята и.

Погледът

Ако искаш да видиш нейното тяло голо в твоето легло, тогава трябва да знаеш едно нещо "СПРИ ВЕДНАГА ДА й ГЛЕДАШ ЦИЦИТЕ!". Покажи някакъв респект и се отличи от другите. Това е предизвикателство, но справиш ли се с него, ще имаш доста сериозен шанс да си поиграеш с тях.

Заключение

Искаш да забиваш мадами в бара. Тайната към успеха е просто да бъдеш себе си. Забрави всякакви ограничения в главата си, да, може да нямаш Mercedes и 6-pack, но пък винаги може да се отличиш с умствен багаж. Използвай всяко качество, което притежаваш и ще бележиш още тази вечер. Върви в бара и нека силата бъде с теб!

http://men.hotnews.bg

Българката – между секс богиня и секс скука

5 коронни номера на гаджето ти, които трябва да научиш

Големината на пениса

 


Сходни връзки

Как мъжете свалят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди