изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:52 EEST
ЗАСЕДАВА КОМИТЕТЪТ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА ТГС    
НовиниВчера във Велико Търново се проведе Шеста работна среща на Съвместния комитет за наблюдение по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013.

Организатори са Съвместният технически секретариат на Програмата, съвместно с Управляващия орган от Румъния и МРРБ от българска страна, съобщиха от пресцентъра на областна администрация, откъдето добавиха, че в нея участва зам.-областният управител на Добрич Тодор Георгиев, който е член на Съвместния комитет за наблюдение. Освен него в срещата участва и експерт от отдела за регионално развитие. Взети са решения за изпълнението на Програмата в периода до 2013 г.
В същото време пък зам.-областният управител д-р Катя Ганова участва в двудневен семинар в Арбанаси, организиран от Агенцията по заетостта на тема "Стратегическо управление на човешките ресурси в условията на демографски промени". Той е проект на ОП "Развитие на човешките ресурси", целящ подобряване качеството на живот чрез подобряване на човешкия капитал, по-високи нива на заетост, повишаване на производителността на труда, достъп до качествено образование, учене през целия живот и засилване на социалното включване. От пресцентъра добавят, че КРИБ съвместно с подразделенията си от Търново и Добрич организира 11-и семинар от поредица в цялата страна. Темата му е "Стратегическо управление на човешките ресурси в условията на демографски промени", който ще се проведе в периода 22 – 24.06.2011 г. Този семинар е последен от проекта на КРИБ с общото наименование "Повишаване компетенциите на структурните звена, ангажирани с  политики за развитие на човешките ресурси сред работодателите".
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАВА КОМИТЕТЪТ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА ТГС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди