изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:50 EEST
ЛОУТЪН СНИМА ФИЛМ ЗА КАВАРНА    
КултураГласовият вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън и съпругата му Ирис пристигат в апартамента си в Каварна на 25 юни и в продължение на 5 дни музикантът ще снима рекламен филм за морската рок столица, съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев.

Лоутън ще върти камерата из самия град, ще фокусира върху музеите, ще снима Камен бряг, нос Калиакра и резервата Яйлата. ПРо традиция и тази година той ще извиси глас с хитовото парче на групата "Джулай морнинг" точно в 5.32 ч. край Огънчето в Камен бряг, където за поредна година стотици ще с съберат, за да посрещнат изгрева на  юлското слънце.
Самият фестивал ще започне в 4.30 часа с изпълнения на варненците от група "РЕВ", които бяха подгряваща банда на Рино Букет в Каварна на 6 май, и групата на Кирил Божков - "Команда 5". След тях на сцената ще се качат момчетата от Б.Т.Р., докато накрая дойде ред и за изпълнението на Лоутън. За сигурността на всички и тази година, освен служители на РУ на МВР - Каварна, ще се грижат и 40 души частна охрана, съобщи Ц. Цонев. Светещи балони отново ще очертават стръмнините край Камен бряг по време на фестивала. Надуваемите маркери, както и 1.5-километрова лента, ще бъдат поставени, за да бъдат избегнати инциденти. Вече почти няма свободни места по квартирите и хотелите в Камен бряг, каза кметът на селото Добринка Ялнъзова. Цената на нощувката варира от 10 до 15 лева.

 

 


Сходни връзки

ЛОУТЪН СНИМА ФИЛМ ЗА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди