изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:58 EEST
ЗАТВОР ЗА ШОФИРАНЕ БЕЗ КНИЖКА    
НовиниВ затвора ще лежи 29-годишния Ангел Ас. Ив. от с. Василево, община Генерал Тошево, реши вчера Окръжният съд в Добрич,2 съобщиха от пресцентъра.

Магистратите замениха частично наложеното на Ангел наказание пробация с ефективно лишаване от свобода за срок от 3 месеца и 21 дни.
 Той е бил осъден след като се е признал за виновен за това, че на 14 юни миналата година в с. Василево в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без свидетелство за управление, е шофирал лек автомобил „Рено 19”, без да притежава свидетелство за това. Бил е осъден на пробация с пробационни мерки задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 9 месеца и задължителни периодични срещи с пробационен служител за същия период. На 27 май тази  година пробационният съвет в Ген. Тошево е внесъл предложение за замяна отчасти на неизтърпяното наказание пробация с лишаване от свобода. Той е започнал да търпи наказанието пробация на 21.03.2011 г. Той изпълнявал първата пробационна мярка до 05.05.2011 г., а последната му среща с пробационен служител по втората мярка е осъществена на 08.04.2011 г. След това е престанал да изпълнява наложеното му наказание и е напуснал пределите страната. Ангел е напуснал страната на 6 май и е отпътувал за Румъния.
 


Сходни връзки

ЗАТВОР ЗА ШОФИРАНЕ БЕЗ КНИЖКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди