изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 ЮНИ

ОВЕН - Днес нещата ще стават бързичко, ще имате доста срещи и разговори. Интереси предложения ще получите, но ще разберете за тях, ако слушате по-внимателно събеседника си.
ТЕЛЕЦ - Днес ще кроите планове за бъдещето, но май ще ви излязат скъпичко. Премислете предварително нещата, макар че промени така или иначе ще има. И не харчете прекалено за глупости.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще се чувствате уверени и сигурни в себе си. "Хващайте" смело бика за рогата, не се чудете, днес вие дирижирате нещата. Късметът е на ваша страна.
РАК - Малко разсеяни ще сте днес, но пък всичко ще става сякаш от само себе си. По-добре е да не предприемате нищо ново, а да се опитате да приключите вече започнатото.
ЛЪВ - Ще се чувствате добре и във форма. Е, не всички ще ви забелязват, както ви се иска, но пък може да научите нещо интересно. Ден за срещи с приятели, не го отлагайте.
ДЕВА - Имате важни неща за вършене, но не бъдете прекалено сериозни. Загубили сте си някъде чувството си за хумор, така че - намерете го. Не се озлобявайте.
ВЕЗНИ - Едва ли има други като вас. Забавленията ви привличат като с магнит, а при това има кой да ви свърши работата, макар и не цялата. След 9 вечерта настъпва вашият час за лудеене.
СКОРПИОН - Днес ще се наложи да преодолеете някои свои вътрешни прегради, но пък това би ви помогнало да научите повече за самите себе си. В никакъв случай не мързелувайте.
СТРЕЛЕЦ - Ще можете да докажете предаността си на приятел в беда. Ще има доста тичане около работата ви, но пък почти всичко ще стане идеално. Действайте бързо, няма време.
КОЗИРОГ - Днес ще сте готови за всякакви предизвикателства. Ще гледате на нещата по нов начин и това ще ви донесе истинско удовлетворение. Идеален ден за влюбените.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви вълнуват най-вече собствените ви мисли. Склонни сте да приемате лично всичко, което ви кажат. Недейте така - дръжте се като професионалисти. Бъдете по-внимателни с разходите.
РИБИ - Днес ще видите, че идеите ви започват да се развиват и това ще ви накара да се почувствате страхотно. Представите ви за нещата ще са съвсем реалистични и дори можете да давате съвети на околните.

Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

Хороскоп на флирта - коя зодия си пада по теб

Зодиите: Колко е голяма най-голямата кифла?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди