изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:31 EEST
Откриха труп на известен шуменски сводник    
НовиниСмъртта настъпила от натравяне на кръвта, заради гноен сепсис. Известният шуменски сводник Кармен Димитров е бил намерен мъртъв в квартирата си на ул. „Владайско въстание" 76.
Тялото на 48-годишния мъж било открито около 14 ч. Съденият за сводничество Кармен Димитров е намерен мъртъв в наета от него квартира на ул. „Владайско въстание“ 76. Тялото е било открито днес около обед от шофьора на фирма „Трансконтинентал“ Юлиян Николов, който е отишъл да го търси.


 Кармен е лежал в леглото си, според Юлиян след побой, нанесен му преди три седмици Кармен е имал счупено чене. Поради това, че не е отишъл на лекар, мястото се е възпалило, образувал се е гноен сепсис.
 
Според хората, които са го видели снощи, той сам бил превързал раната си с тоалетна хартия. Според съседи, апартаментът, който Кармен бил наел под наем, е собственост на сина на общинска съветничка от Шумен. Около 15 часа на мястото дойде майката на Кармен, повикана от полицаите.
 
Изпадналата в шок жена започна да гони репортерите и камерите на операторите. „Втори ден го карам да отиде на лекар, но той отказва“, обясни Юлиян Николов. Колата на Кармен, черен „Мерцедес“ със силистренска регистрация, стои до входа на кооперацията, но снощи той се е прибрал с колата на млада дама, която беше разпитвана от полицаите.
 
Според медиците, които първи са били извикани на мястото от Юлиян, може би смъртта е настъпила от натравяне на кръвта, заради сепсиса. Очаква се пристигането на съдебен лекар, а аутопсията ще покаже точната причина за смъртта. Кармен е около 50-годишен, бивш офицер. През 2000 г. срещу него течаха няколко дела за сводничество.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Откриха труп на известен шуменски сводник | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Откриха труп на известен шуменски сводник
Автор: Anonymous да 2011-06-25 @ 20:20 EEST
Много лека смърт,за това с което се е занимавал,трябвало е да умре в адски мъки.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди