изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ЮНИ


ОВЕН - Търсете баланса във всичко и не издевателствайте над себе си. В компанията на хора, с които се чувствате освободени, ще намерите своето място и животът ви ще стане по-интересен.

ТЕЛЕЦ - Днес работете по приключване на започнатите задачи и не предприемайте нови. Ако смятате да изразите становището си по обсъждани теми, най-вече от социален и политически характер, го направете елегантно, но категорично

БЛИЗНАЦИ - По отношение на връзките ви денят е подходящ за равносметка. Оставете до себе си само стойностни хора, нямате нужда от лицемери.

РАК - В подходящо настроение сте и с охота ще се погрижите за реда около себе си, освобождавайки се от ненужни вещи, мисли, а защо не и навици. Ще се почувствате освободени и с енергия за нови предизвикателства.

ЛЪВ - Погрижете се за себе си, като внесете повече ред в дома, мислите и живота си, като цяло. Това е във възможностите ви и е начин да промените нещата, които ви пречат да вървите напред.

ДЕВА - Развивайки наблюдателността си, има върху какво да размишлявате и да преразгледате онова, което ви е убягнало през седмицата. За съжаление очаква ви и несвършена работа.

ВЕЗНИ - Добре обмислете плановете си занапред, защото от днешните ви решения ще зависи развитието на бъдещите ви действия. В зависимост от това, на кое ще дадете предпочитание, на там ще насочите и потока енергия, който получавате, като дар от съдбата.

СКОРПИОН - Общуването с успели хора ще ви се отрази обновяващо на мисленето, амбицирайки ви да постигате повече и вие. Бъдете смели в мечтите си, само така ще се извисите и ще развиете потенциала си.

СТРЕЛЕЦ - Наложете си повече спокойствие и не бъдете припрени във всичко. Това ще ви освободи енергия за по-полезни занимания, в които пълноценно да изявите познанията и опита си.

КОЗИРОГ - Обвързването ви с конкретни ангажименти ще ви направи по-забързани и дори малко изнервени. Каквито и трудности да срещнете днес, няма да съжалявате за усилията си.

ВОДОЛЕЙ - Спомените ще ви сближат отново и ще се чувствате добре заедно. Други ще се подготвят за новото си жилище, което е част от осъществената им програма.

РИБИ - Ще ви остане време и за семейството, а може би цялата ви енергия е насочена точно натам, където са мислите, грижите и любовта ви. Пазете се от преумора и по-често си почивайте.

Талисманите на любовта

Зодиите на родителите "бележат" детето

Изберете си мъж според календара

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди