изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:49 EET
КАФЕ БЕЗ ПАРИ НА ДЖУЛАЯ    
Новини Тазгодишното издание на Джулай Морнинг фестивал в каварненското село Камен бряг ще се проведе с подкрепата на Jacobs 3in1, съобщиха от пресслужбата на кметството в Каварна. Всеки, дошъл да посрещне изгрева в първото юлско слънце, ще получи безплатно кафе. Специално за посетителите на Джулая, Jacobs 3in1 ще представи новия си неустоим и по-добър вкус. Атрактивният и интерактивен пикап е мястото, където всеки ще може да опита запленяващия и по-наситен вкус на кафето.


Фестивалът Джулай Морнинг ще започне в 4.30 ч. с изпълнения на група ADDICTED и групата на Кирил Божков - "Команда 5". След това на сцената край местността "Огънчетo" ще се качат момчетата от Б.Т.Р., а в 5.32 ч., когато изгрява слънцето, ще започне изпълнението на Джон Лоутън. Вокалистът на "Юрая Хийп" ще изпее култовата песен "Джулай морнинг" в момента, когато слънчевият диск се показва над морето.
За сигурността на участниците на Джулая, освен служители на РУ на МВР - Каварна, ще се грижат и 40 души частна охрана. Отново светещи балони ще очертават стръмнините край Камен бряг по време на фестивала. Надуваемите маркери, както и 1.5-километрова лента, ще бъдат поставени, за да бъдат избегнати инциденти.

 
 


Сходни връзки

КАФЕ БЕЗ ПАРИ НА ДЖУЛАЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.21 секунди