изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:59 EEST
ХОРОСКОП 29 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП 29 ЮНИ

ОВЕН - Възможно е забавянето на текуща задача или липсата на финансови средства да внася известно притеснения у вас, но с повече работа бихте могли да балансирате нещата.
ТЕЛЕЦ - Търпеливите ви и добре обмислени действия са по-добрия подход днес за много от вас. От друга страна отегчението ще ви подтиква към търсене на повече разнообразие, без да се ограничавате в даденостите.
БЛИЗНАЦИ - Постигнатото разбирателството с колегите, в семейството и с външни партньори ще се отрази обновяващо на настроението, мислите и плановете ви днес.
РАК - Посветете се на целите си, като запазите спокойствие и се абстрахирате от отвличащи вниманието ви занимания. За някои те имат отношение към образованието им, изпитни работи и интервюта за работа, повишаващи шанса им за намиране на подходяща заетост.
ЛЪВ - С повече старание ще сведете до минимум възможните изненади и грешки, предвид важността на това, с което ви предстои да се занимавате днес. Като запазите за себе си личните си предпочитания, ще бъдете обективни и аналитични в оценките си.
ДЕВА - В личните си дела ще пристъпите към стартиране на нещо ново, за което сте подготвени и дано то ви донесе очакваните добри развития. Във всички случаи не стойте безучастни и ще имате успехи.
ВЕЗНИ - Романтични послания за други ще направят деня им по-вълнуващ и забързан. Усещането, че могат да свършат повече задачи ще провокира активността им, без това да се отрази на негативно на здравето и психиката им.
СКОРПИОН - Денят се свързва с надежда, вяра и интуитивно познание. Смиреността ви не е признак на слабост, а осмислено поведение. Превъзмогнали сте раздразнението си и това ви помага философски да гледате на случващото се.
CТРЕЛЕЦ - Денят се свързва с интуитивни познания и добри очаквания, които те носят. Ще ви се разкрият тайни, които могат да променят плановете ви занапред, но в добра посока.
KОЗИРОГ - В забързано темпо ще преминете през днешния ден: предстоящите срещи, служебни пътувания, делови и лични ангажименти ще ви държат в добра кондиция, следейки за всичко, което се случва около вас.
ВОДОЛЕЙ - Днес дори и да установите известно забавяне в делата си, не изпадайте в паника и не избързвайте с реакциите си. По много причини вината не е у вас, но и за съжаление не може да сте еднакво активни на всички фронтове.
РИБИ - Много от вас ще насочат действията си към проучване на нова задача, предстоящ проект или работа. Без излишен стрес ще се справите с възникващите затруднения и вече запознати с административни и други наредби, ще продължите напред.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 29 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди