изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:49 EET
Романтика облече Мис България 2011    
Мис & Мистър

Топ-дизайнерката София Борисова тази година бе официален дизайнер на най-престижния конкурс за красота у нас - Мис България 2011. 12-те претендентките за титлата дефилираха в невероятни вечерни рокли специално ушити за гала вечерта. Те бяха разделени в три теми: бяло, шампанско и аква. Характерното за тоалетите бяха шлейфовете, закачени за ръцете на красавиците. Роклите бяха украсени с актуалната за сезона френска дантела обсипана с кристали и камъни. В истинска феерия се превърна последното дефиле от конкурса Мис България 2011. София Борисова сподели, че всички момичета са били изключително мили и дисциплинирани по време на пробите в шоурума на Romantika Fashion



.
  Дизайнерката е доволна от избора на Ваня Пенева да носи титлата Мис България 2011 и разказва интересна история. „Ваня беше последна на финалните проби в шоурума ми. Оказа се обаче, че точно нейната рокля е ушита до половина. Аз и се извиних и обясних да не се притеснява, тъй като тоалета й ще бъде довършен още същата вечер. Тя прие цялата история с усмивка и заяви, че е сигурна, че всичко ще е наред. Още тогава бях впечатлена от поводението и излъчването й. Освен че е красива, тя е едно много интелигентно момиче, на което желая много попътен вятър в света на модата и красотата“, допълва София Борисова. Самата тя не успя да присъства на церемонията, тъй като по това време бе на престижно сватбено изложение в немския град Есен.
http://gossip.erogance.eu

Ваня Пенева е новата Мис България 

Чисто нов КИА Пиканто за красавицата от Казанлък

20-годишната Ваня Пенева е новата носителка на титлата Мис България. Казанлъчанката получи короната от предшественичката си Ромина Андонова. Пенева бе наградена с чисто нов автомобил КИА Пиканто.

Така новата красавица №1 в страната ще представя България на конкурса Мис Свят 2011 година. Освен това тя ще бъде посланик и на благотворителна кауза, която тази година е свързана с опазването на околната среда.

Най-много зрителски гласове в надпреварата пък получи Ваня Иванова. За нея остана утешителна награда - диамант. / http://www.blitz.bg/

Казанлъшка роза стана “Мис България”

23-годишна казанлъшка роза, студентка по българска филология, е новата "Мис България". Ваня Пенева ще ни представя на международния конкурс за красота "Мис Свят", след като обра едновременно гласовете на журито и на зрителите. Въпреки че не е професионален модел, Ваня спечели всички с идеалните си мерки, дълги крака и чаровна усмивка. Изкусителната брюнетка, която обожава родните лирици и е непоправим фен на руската класика и най-вече на "Ана Каренина", има опит под прожекторите. Той е придобит в надпреварата за титлата "Царица на Долината на розите" през 2007-а.
Ваня прие титлата от миналогодишната достойна "Мис България" Ромина Андонова на страхотната сцена, над която се преплитаха лазери и лъчи. Подгласнички станаха Деница Стоянова от София и Олга Модева от Елин Пелин.
Освен с короната Ваня ще атакува светските среди и с чисто новия автомобил "Киа Пиканто" и истински диамант, комплимент от продуцентска къща No frame media, която тази година осъществи естетското състезание. Момичетата бяха оценявани от супервзискателното жури с участието на Жени Калканджиева, шеф на "Визаж", Ирина Папазова, първа дама на "Интерсаунд", Емил Кошлуков, продуцент от No frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването "Пряка демокрация" по TV7, Лес Уелдън, продуцент от "Ню имидж", аса на попа и операта Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие, Даниела Митева.
Шоуто изгледаха "Мис България 2001" Ивайла Бакалова и дъщеря й Рая, за съжаление вече нетолкова скандалната водеща Албена Вулева, специалистът по женска красота Христо Сираков и още нашумели персонажи. Азис пък направи исински фурор. Ултрамодерен във визията си, този път фолк звярът бе смесил стиловете на Риана и Джордж Майкъл.
Тази година освен зрелищната галавечер организаторите от Nо frame media представиха момичетата в половинмесечно тв риалити. Така зрителите проследиха цялата подготовка на момичетата по ТВ7 - от кастингите до финала. "Ние правим само продуцентската част на "Мис България" - телевизионния продукт. Правата са на Ирина Папазова и "Интерсаунд", а за конкурса "Мис Свят" - на Жени Калканджиева и "Визаж". Сключихме договор с двете дами за първи път в историята на конкурса за тв риалитото", разказа Емил Кошлуков, приятел с Жени от десетилетие.
Елица ИВАНОВА

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Романтика облече Мис България 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди