изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:05 EEST
ХОРОСКОП 30 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП 30 ЮНИ

ОВЕН - От много време един въпрос ви създава притеснения и днес успешно ще го решите. Това ще ви обнадежди и за други действия, с които ще се справите, стига да сте активни и търсещи.
ТЕЛЕЦ - Не взимайте никакви окончателни решения днес, отложете ги за друг ден, но бъдете подготвени за промени. За много от тях работихте, други съдбата ви изпраща, но във всички случаи ще повишават отговорностите ви за сметка на личното време.
БЛИЗНАЦИ - С участието си в съвместни начинания и с активността си ще създавате усещане за сигурност и добре свършена работа. Развитията около вас ще ви повлияят и ще промените мнението си по част от въпросите, стоящи пред вас.
РАК - Конструктивна идея ще ви обнадежди за изхода, но работата трябва да започне сега. Усетите ли умора, задължително си починете. Не се претоварвайте, щадете очите, сърцето и стомаха.
ЛЪВ - Има неща и детайли в работата и в личния ви живот, които по ваша преценка трябва да промените и това ви създава известно притеснение. Доверете се на професионализма си и следвайте налагащите се тенденции в бизнеса.
ДЕВА - Идеите, които ви занимават ще намерят приложение и ще продължите работата си по тях, този път обнадеждени за добрия им изход. Новите запознанства ще ви носят добро настроение и очаквания
ВЕЗНИ - Толерантността ви към спорещите впечатлява и без да изпадате в крайности на духа, търпеливо ще защитавате позициите си. Започнатите ремонти днес ще бъдат приключени в срок и според очакванията ви.
СКОРПИОН - На работното място или в частен проект ще пристъпите към разработване на идея, предвижданията ви за която са добри. Развитие и на личен въпрос, водещ към финансови придобивки.
CТРЕЛЕЦ - Голяма част от случващото се днес ще ви навежда на размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви ще е променливо и това е обяснимо.
KОЗИРОГ - Ако днес по различни причини се разминете с очакванията си, не унивайте. Ще бъдете мотивирани да се справите по-добре следващия път и ще спазите договорености и срокове, което ще се отрази положително на финансите ви.
ВОДОЛЕЙ - Не се оплаквайте от нищо и осигурете предимство на партньора си да бъде водещ. С този разумен ход ще си спечелите не само време, но и спокойствие, от каквото се нуждаете.
РИБИ - Ако се чувствате затормозени и по – малко обнадеждени за бъдещето си, погледнете на развитията в живота си от друг ъгъл. Това ще ви помогне да откриете по-добри възможности пред себе си, в случай, че сте изпаднали в безизходица.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 30 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди