изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:47 EET
И РУМЪНСКИ ПОЛИЦАИ ЩЕ ПАТРУЛИРАТ В КУРОРТИТЕ    
Ред и сигурностДнес 30.06.2011 г. пристигнаха четирима румънски полицаи. От 01.07.2011 г. те ще патрулират, заедно с българските си колеги в КК Албена и КК Златни пясъци. Това се случва за втора поредна година. Стартът на този екипен принцип на работа бе заложен в подписаните през м.юни  2010 г. от Главния секретар на МВР- Калин Георгиев и Генералния инспектор на Румънската полиция Петре Тобъ, правила за извършване на съвместни действия пътните полицаи в пограничните райони и осъществяване на патрулно -постова дейност за опазване на обществения ред.

            Правилата прилагат европейския модел и най-добрите практики в областта на полицейското сътрудничество и установяват нови стандарти както на регионално ниво, така и на ниво Европейски съюз, с оглед предстоящото присъединяване към Шенген на двете страни.

 

            На 01.07.2011 г., от 12.00 часа, в залата на хотел  “Алтея” в КК Албена, ще се проведе пресконференция с представители на Румънската и Българската полиция по повод стартирането на съвместната дейност.

 

           

 

 

30.07.2011 г.                                                     ОД МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

И РУМЪНСКИ ПОЛИЦАИ ЩЕ ПАТРУЛИРАТ В КУРОРТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди