изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:00 EEST
ХОРОСКОП 1 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП 1 ЮЛИ

ОВЕН - Денят е подходящ за самооценка. Анализирайте действията си и открийте причините, които ви пречат да спазвате срокове, да отсявате важното от несъщественото, да сте по-внимателни към близките си и да поемате инициативи, когато това се очаква от вас.
ТЕЛЕЦ - Денят не е подходящ за взимане на важни решения, но ако се нуждаете спешно от средства, може да се обърнете към хора, с които имате изградени коректни взаимоотношения или към кредитни институции.
БЛИЗНАЦИ - Имате опит в търсене на по-добрите решения, за това и този път бъдете настоятелни, но не стигайте до крайности. Някой ще ви зарадва с предложение за пътуване или друга, интересуваща ви оферта, която предстои да обмисляте през следващите дни.
РАК - Ще следвате програмата си, справяйки се в движение с възможните затруднения, доколкото е по силите ви. Наред с това ще търсите сътрудничеството на хора, чиито професионални и лични качества одобрявате, и в които вярвате.
ЛЪВ - Денят е подходящ за самооценка, а заради високите ви критерии за професионализъм може да влезнете в противоречие с колеги и хора от обкръжението ви.
ДЕВА - В търсене на правилни решения по служебни въпроси ще премине част от времето ви днес, но може да се каже, че ще го използвате практично и няма да пропуснете възможността да се възползвате от създалата се ситуация в своя полза. ВЕЗНИ - На работното място ще се наложите с виждането си по изпълнение на важна задача, с което ще спечелите време и средства, част от които лично за себе си. Но имайте предвид, че денят не е подходящ за взимане на важни решения, а за себе анализ и отстраняване на грешки.
СКОРПИОН - Показвайки се добронамерени към някого, ще скъсите дистанцията помежду ви. Ще се преоткриете отново и това ще постави начало на нов период за взаимоотношенията ви, които не е задължително да са интимни.
CТРЕЛЕЦ - В общуването изслушвайте търпеливо събеседника си и не го прекъсвайте, в желанието си да блеснете с информираността си. Пътуванията ще са както служебни, така и свързани с почивката ви.
KОЗИРОГ - Ще търсите по-разширена информация по интересуваща ви тема и в тази връзка ще инициирате срещи с подходящите за целта хора. При някои от вас познанството ще премине в добро сътрудничество, основано на професионални интереси и общи цели.
ВОДОЛЕЙ - Наложете си да мислите положително за хората около вас, да сте приветливи и доброжелателни. Анализирайте и отстранете пропуските си, за се радвате на взаимност и успех в делата си.
РИБИ - Бъдете подготвени и за по-голяма натовареност в делата си, развитията ще са във ваш интерес, а където е нужно прекратете връзките си с неподходящите за вас хора. Това ще ви спести разход на сили и запази духа ви в добра форма.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 1 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди