изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:37 EEST
ПИЯНИ ШОФЬОРИ ОТИВАТ НА СЪД ЗА ОПИТ ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАИ    
Ред и сигурностДвама шофьори, които са се опитали да подкупят полицаи, за да не им бъдат съставени актове за каране в нетрезво състояние ще бъдат съдени. Обвинителните актове срещу 37-годишната руска гражданка Светлана Суботная и 35-годишния Христо Неделчев от Добрич са внесени в съда.

 И двамата ще бъдат подведени под отговорност за това, че са управлявали МПС в нетрезво състояние и са опитали да подкупят служителите на реда. За първото те могат да получат присъда до 1 година затвор, а за подкупа – до 10 години.
Светлана Суботная е заловена от полицаите да кара в 2 ч. след полунощ на 23 януари в района на ресторант „Мечока бен”. Рускинята хвърлила банкнота от 50 лева на седалката на полицейския автомобил, когато полицаите настояли да бъде тествана за алкохол. Покъсно кръвната проба е отчела съдържание от 1.71 промила алкохол в кръвта й. Вчера стана ясно, че тя е напуснала страната и делото срещу нея се гледа задочно.
Аналогичен е случаят на Христо Неделчев от Добрич. На 20 март той се опитал да подкупи с  20 лв. на спрелия го за проверка патрул от Първо РУП. ПВ кръвта му е установено съдържание на алкохол от 2.81 промила.
 


Сходни връзки

ПИЯНИ ШОФЬОРИ ОТИВАТ НА СЪД ЗА ОПИТ ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди