изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:39 EEST
ВЪВЕЖДАТ ТАКСА ЗА КАРУЦИ    
НовиниОбщината в Добрич обяви, че започва обществено обсъждане на предложение за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги.

Становищата на граждани се очакват до 25 юли 2011 г. на адрес: dobrich@dobrich.bg.  
Предложението, което ще бъде внесено на предстоящото заседание на Общинския съвет, е на кмета Детелина Николова.  Тя посочва, че предлаганото изменение цели регистрация на превозните средства с животинска тяга. Целта е въвеждане на ред и дисциплина в движението по пътищата, осигуряване на безопасно предвижване в рамките на града.
Предвижда се въвеждане на нов текст в наредбата, който гласи, че за регистрация на пътно превозно средство с животинска тяга на територията на община град Добрич ще се плаща 14 лв./бр.
 


Сходни връзки

ВЪВЕЖДАТ ТАКСА ЗА КАРУЦИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВЪВЕЖДАТ ТАКСА ЗА КАРУЦИ
Автор: Anonymous да 2011-06-30 @ 17:09 EEST
БРАВО а дали ще поискат гражданска отговорност .преглед .катализатор .винетка .мигачи ..крик ..пожарогасител ...въобще пълна глупост....
ВЪВЕЖДАТ ТАКСА ЗА КАРУЦИ
Автор: Anonymous да 2011-07-01 @ 10:02 EEST
Тия управриници и общински съветници не се наядоха, абе вземете и такса /секс/, такса за това че дишаме замърсения въздух на площада, които вече половин година или цяла не е готов, а на тях да вземат такса "Европроекти", от които богатеят.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди