изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-26 @ 02:12 EEST
ТРАНСГРАНИЧНИ СРЕЩИ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ И ТУРИЗЪМ    
Европейски съюзТърговско-промишлена палата в Добрич организира трансгранична среща в сектор «Туризъм» на 7 юли 2011 г.,както и друга в сектор «Земеделие» на 8 юли 2011 г. Те са в рамките на проект „Създаване на конкурентоспособни трансгра нични клъстери”, финансиран по програмата за Трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013. В първия форум участниците ще бъдат запознати с политиката на ЕС за развитие на клъстери 2014-2020 Стратегическата роля на клъстерите за развитието на Добруджанския регион.

Ще се коментира готовност за формиране на клъстер в сектор „Туризъм” в  Добруджанския регион, ще се установят общи потребности и интереси, както и възможни области за бъдещо сътрудничество
В рамките на втория форум ще бъде представена политиката на ЕС за развитие на клъстери 2014-2020 Стратегическата роля на клъстерите за развитието на Добруджанския регион.
Ще бъде изнесена информация за готовността за формиране на клъстер в сектор „Земеделие” в  Добруджанския регион в България и Румъния. Ще се проведе дискусия и ще се начертаят общи проблеми. Целта на форума е да се установят общи потребности и интереси, както и възможни области за бъдещо сътрудничество.
 


Сходни връзки

ТРАНСГРАНИЧНИ СРЕЩИ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ И ТУРИЗЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди