изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:43 EEST
ЗНС ИЗДИГА ДИКО ИВАНОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ПолитикаДико Иванов е кандидатът на Земеделския народен съюз за кмет на община Добричка, бе обявено на пресконференция вчера от областния лидер Тодор Моралийски. Дико Ивановн ще бъде и председател на предизборния щаб.


Трима настоящи кметове на села от ЗНС също ще бъдат издигнати - Паун Станчев на с. Дончево, Димитър Николов на с. Бранище и Иван Вълев на с. Овчарово. ЗНС ще има кандидати и в още десет села, но те ще бъдат обявени допълнително. Земеделците ще имат свой кандидат и в Генерал Тошево - Николай Костов, както и водачи на листи в Балчик - Галин Добрев, Каварна - Марияна Ханджиева, и Тервел - Иван Иванов.
Традиционно, анализирайки резултатите от досегашните избори, сме били конкуренти с БСП. Не можем да пренебрегнем и ГЕРБ с всички социологически проучвания, които им дават едно психологическо предимство. Това заяви Дико Иванов, който в момента е зам.-кмет в община Добричка. Аз смятам, че ЗНС в община Добричка стои сериозно на сцената на политическия живот, посочи още той. Според него, кметът няма да бъде избран от раз, а ще се стигне до балотаж. Като успешен определи Дико Иванов мандатът от съвместното управление на община Добричка от БСП, ЗНС и ДПС.
 


Сходни връзки

ЗНС ИЗДИГА ДИКО ИВАНОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди