изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:00 EEST
ШЕСТИМА БЪЛГАРИ В ТОП 10 НА СИЛНИЯ ШАХМАТЕН ТУРНИР В АЛБЕНА    
СпортШестима българи са в десетката на силния международен турнир по шахмат в Албена с награден фонд 40 000 евро само два кръга преди края и имат реални шансове да го спечелят.

Лидер във временното класиране е израелецът Максим Родщайн с 6,5 от 7 възможни точки. На половин точка от него са румънеца Константин Лупулеску и българите Иван Чепаринов, Александър Делчев и Иван Радулов. 14 участници са с по 5,5 точки, като в челото на групата са Петър Арнаудов и Момчил Николов, които в отминалия седми кръг завършиха наравно помежду си. Със същия точков актив, но с по-слаб втори показател на 17 място вече е надеждата на родния ни шахмат Киприян Бербатов, който след поредната си победа скочи с 20 места в класирането. В шахматната надпревара участват 274 състезатели.
Партиите от предпоследния осми кръг са днес от 15 часа в спортната зала до хотел "Добруджа" в курорта, а последните срещи са утре от 9 часа.


 


Сходни връзки

ШЕСТИМА БЪЛГАРИ В ТОП 10 НА СИЛНИЯ ШАХМАТЕН ТУРНИР В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди