изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:34 EET
ХОРОСКОП ЗА 4 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 ЮЛИ


ОВЕН - Денят е подходящ за заздравяване на партньорските взаимоотношения, особено в интимната сфера, за сключване на брак и създаване на деца.

ТЕЛЕЦ - Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто бъдеще. В личен план ви предстоят пътувания и срещи, занимания с образователна и познавателна цел.

БЛИЗНАЦИ - Заемете се с подобрения по дома, промените ще направят живота ви по-приятен и заедно с близките си ще се радвате на новите придобивки.

РАК - Енергетиката на деня ще ви подтиква към активност, а вниманието и обичта, с които сте заобиколени, ще ви дават импулс за творчески и професионални изяви.

ЛЪВ - Ще имате възможности днес да покажете способностите си и да се изявите по добър начин в занимания, еднакво полезни както за вас, така и за семейството ви. С практичен подход ще се заемете с реализацията на поредната си идея.

ДЕВА - В различни посоки ще ориентирате активността си днес, най-вече съобразявайки се с ангажиментите, отговорностите, желанията и близките си.

ВЕЗНИ - От вас зависи да ви остане време за отмора и развлечения. Пътуванията също ще са с такава насоченост, мнозина са вече във ваканция, което предполага и повече удоволствия. Уязвими са сърцето и гърбът.

СКОРПИОН - Уморени и някак отегчени от шума и всичко наоколо, много от вас ще търсят уединението, отдавайки се на свои мисли и предпочитания. Това ще се отрази обновяващо на духа им, умората и стреса нанасят поражения, за които си даваме сметка, но късно.

СТРЕЛЕЦ - Активността ви ще се прояви от сутринта, семейните или служебни въпроси не търпят отлагане, особено, ако са обвързани с финанси и срокове. Умората ще вземе преднина при други и те ще предпочетат атмосферата на дома.

КОЗИРОГ - Използвайте добрата си форма и работете върху приключване на започнати дела. Други от вас ще поставят успешно начало на проекти и начинания, от важност за бъдещето им.

ВОДОЛЕЙ - Подготовка за нова дейност. Възползвайте се от засилената си сексуална енергия, за да заздравите отношенията си с партньора, денят е подходящ и за зачеване на деца. Не пренебрегвайте и почивката си.

РИБИ - Разгръщайки творческия потенциал в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди