изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:51 EEST
С ВЪЗДУШНО ШОУ ОТКРИВАТ НАЙ-МОДЕРНОТО БИЗНЕС ЛЕТИЩЕ НА БАЛКАНИТЕ    
НовиниЛетищата Лесново и Приморско са домакини на първия по рода си Балкански авиационен събор, който ще се проведе от 7 до 11 юли на двата аеропорта.


Програмата, с която на 8 юли ще бъде открито и най-новото бизнес летище на полуострова - Лесново, включва въздушни акробатични демонстрации, изложба на различни видове самолети и традиционна развлекателна програма показваща духа на шопския край.
На официалното откриване на летището ще присъстват гости от чужбина и представители на общински и частни организации. Поканени са ресорният министър, представители на ГД „ГВА”, ДП „РВД” и други официални лица.
На 9 юли всички участници ще прелетят от Лесново до Приморско, където програмата ще продължи с още въздушни акробатични умения, скокове с парашут, въздушен бой на авиомоделисти, както и любителски прелитания по Черноморието.
Авиофестът се организира от АОПА - България (Асоциация на пилотите и собственици на самолети), БАЛА - Българска асоциация на леката авиация, община Елин Пелин, община Приморско, летищата Лесново и Приморско, Албена АД и ММЦ Приморско.
Специално за събитието ще има временни КПП–та на двете летища, което ще позволи на гостите от Европейския съюз да кацнат на летищата и да преминат документална проверка на място.
В Балканския Авиационен Събор ( Balkans Aviation Summit '2011), участие ще вземат пилоти, собственици на самолети и авиационни ентусиасти от всички балкански държави. Голяма група от пилоти любители, долетяха със собствените си самолети от Израел, специално за мероприятието.
 


Сходни връзки

С ВЪЗДУШНО ШОУ ОТКРИВАТ НАЙ-МОДЕРНОТО БИЗНЕС ЛЕТИЩЕ НА БАЛКАНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди