изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:19 EEST
3 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ЗАТВОР ЗА ГРАБИТЕЛ    
Новини3 години и 6 месеца лишаване от свобода при първоначален строг затворнически режим ще изтърпи 35-годишният Сейхан Халил от с. Колобър, област Силистра, реши Окръжният съд в Добрич.

Той одобри сключеното между Халил и Окръжна прокуратура споразумение за решаване на делото в досъдебното производство.
Мъжът е признат за виновен за това, че на 15 август 2000 г. в с. Градница, община Тервел, в условията на продължавано престъпление е извършил три деяния. Участвал е заедно с още 4 лица от с. Колобър в кражба на 34 лв. от жител на с. Градница. При това е употребена сила и заплашване. В съучастие като извършител с едно от горните лица, той е ограбил 12 лв. от друг жител на селото като употребил сила и заплашване. В съучастие като извършител със същото лице е отнел от другиго 1130 лв. Отчита се, че грабежът представлява опасен рецидив. Имуществените вреди, причинени при престъплението, са възстановени на досъдебното производство.
Сейхан Халил е напуснал страната след грабежите. След като е бил открит в Република Турция е екстрадиран обратно и на 20.05.2011 г. Окръжна следствена служба – Добрич, му е повдигнала обвинение.
Пред съда той е признал вината си. Сейхан Халил има основно образование, женен е, осъждан. Споразумението не подлежи на обжалване и протест.
 


Сходни връзки

3 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА ЗАТВОР ЗА ГРАБИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди