изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:46 EEST
ХРИСТИЯН ЙОРДАНОВ Е СИГУРЕН ЗА МОНДИАЛА ПО БОРБА В УНГАРИЯ    
СпортТой ще участва и на европейското първенство в Полша, а Димитър Желев ще има преборване

Националите ни по борба започнаха лагери. Отборът ни в свободния стил при мъжете е на подготовка в Банско, а класиците вече седмица са на Белмекен.
Юношеските национали в класическия стил тренират в Тетевен, начело с Добри Маринов, а отборът ни в свободния стил, воден от Рахмат Сукра, е на лагер в Казанлък.
С тях се подготвят и кадетите за "Евро 2011", а следващото голямо състезание за юношите е световното в Букурещ от 26 юли.
В Долината на розите са двама възпитаници на заслужилия треньор Петър Петров в клуб Добруджански юнак. Единият е Християн Йорданов, който и титуляр в националния тим в кат. до 46 кг. За него наставниците Рахмат Сукра и Мариян Недков са казали, че е сигурен за европейското първенство по борба от 8 до 10 август във Варшава (Полша) и за световния шампионат в Унгария, който също е следващият месец. Тази година Християн е без загуба в състезанията у нас и в чужбина. Другият национал е Димитър Желев, който ще има преборване на следващия лагер в Сливен за титулярното място в кат. до 50 кг.
 


Сходни връзки

ХРИСТИЯН ЙОРДАНОВ Е СИГУРЕН ЗА МОНДИАЛА ПО БОРБА В УНГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди