изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:54 EET
Коя печели най-много в Холивуд?    
ЛюбопитноСписание "Форбс" публикува поредната си годишна класация за най-високоплатената актриса


Анджелина Джоли е най-високоплатената актриса в Холивуд, сочи годишната класация на списание "Форбс" (Forbes.com). Тя е спечелила 30 млн. долара между май 2010 г. и май 2011 г. Филмите й "Туристът" и "Агент Солт" са с приходи съответно 300 млн. долара и 280 млн. долара.

Звездата обаче споделя първото място със Сара Джесика Паркър, чийто филм "Сексът и градът 2", въпреки че беше заклеймен от критиката, е изкарал 290 млн. долара.Заради поделянето на първенството в класацията няма втора позиция.

Третото място също е разделено –  между Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун. И двете са заработили по 27 млн. долара. Анистън се изкачва с едно място, спрямо представянето си миналата година, докато Уидърспуун изпада от втора позиция.

В класацията е и Джулия Робъртс. Въпреки че миналата година се снима само в един филм – "Яж, моли се и обичай", тя е спечелила 20 млн. долара и се нарежда на пето място.

Също толкова е изработила и звездата от вампирската поредица "Здрач" Кирстен Стюард.

В класацията следват Катрийн Хийгъл и Камерън Диас със съответно 19 и 18 млн. долара. За Диас това е значителен спад в приходите, след като миналата година изкара 32 млн. долара.

  Миналогодишната Номер Едно по приходи – Сандра Бълок, е на девето място със скромните 15 млн. долара тази година, сравнени с 56 млн. през 2010 г.

  На десето място е вечната Мерил Стрийп с 10 млн. долара.

http://m.vesti.bg

 


Сходни връзки

Коя печели най-много в Холивуд? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди