изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 7  криминални  престъпления.



-На 06.07.2011 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение от 54 годишна гражданка, затова че неизвестно лице чрез взлом е проникнало в апартамента й, намиращ се в гр.Добрич, по бул. “Добруджа” и е извършило кражба на 30 грама злато и сумата от 1 000 лв. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена е задържан Е.Е., на 21 години, от гр.Добрич. При извършено претърсване в стая, обитавана от лицето и намираща се в хотел в КК Албена са намерени и иззети 7 бр. топки със суха тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис, с тегло около 10 грама. По случая е образувано досъдебно производство, а лицето е задържано за срок от 24 часа.

-На 06.07.2011 г., в 03.00 часа, в РУП Албена е получено съобщение за възникнал скандал в дискотека, намираща се в КК Албена. При посещение на местопроизшествието е установено, че скандала е възникнал между 4 лица, гости и туристи в курортния комплекс под въздействие на алкохол, като в последствие скандала е прерастнал в побой, при който един от туристите е ударен с бутилка по главата. Трите лица са отведени в полицейското управление, а пострадалия е отведен в спешни кабинети за преглед. По случая е образувано досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са възникнали 5 ПТП с материални щети.

-На 06.07.2011 г., около 20.30 часа, по ул.”Максим Горки” в гр.Добрич е проверен л.а. “Опел Астра”, управляван от 41 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,66  промила. Образувано е досъдебно производство.

-От служители на РУП Балчик е спрян за проверка л.а. “ВАЗ 21093”, управляван от К.К., на 36 години, от гр.Каварна, като проверката за алкохол е показала 2,23 промила. Образувано е бързо производство.

Възникнали са 2 пожара, 1 от които е с материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди