изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:29 EET
Момче загина при падане от скали над Боянския водопад    
НовиниМомче е загинало в района на Боянския водопад на Витоша. Сигналът е постъпил в ПСС около 23.15 часа снощи чрез телефон "112". В късните часове вчера трима души са се качили до водопада и са решили да запалят огън на скалите над него. Един от тях паднал и загинал. Спасителните екипи са работили през нощта, след което са транспортирали тялото, предаде БТА. Рано тази сутрин пък бе открит трупът на изчезнал в река Струма младеж.

Междувременно 11-годишно кувейтче, изгубено в района на Чудните мостове, бе открито от полицията с помощта на служебно куче. Това съобщиха от ОД МВР Смолян. Сигналът за изчезването е подаден около 16.50 ч. в събота в РУП – Чепеларе от туроператор, организирал посещение на група кувейтски граждани в района на Чудните мостове. В издирването са се включили 15 служители на РУП – Чепеларе, 2 служители на ОД МВР – Смолян с две служебни кучета, 4 служители от РС "ПБЗН" - Чепеларе, 6 служители на Планинска спасителна служба и 15 доброволци от с. Забърдо. След четиричасово издирване в събота вечерта детето бе намерено живо и здраво в гората до с. Забърдо и е предадено на родителите му.
 dir.bg
 


Сходни връзки

Момче загина при падане от скали над Боянския водопад | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди