изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ

ОВЕН - С добро самочувствие, някои от вас ще се ориентират към ново начало. Любовта ви подкрепя и това е силата, от която всеки се нуждае.
ТЕЛЕЦ - Приемете предложение за пътуване, и без друго сте с положителна нагласа да разнообразите живота си, а няма да липсват и хубави емоции. Денят обещава успех във всичко, което предприемете днес, за това не стойте безучастни, а действайте.
БЛИЗНАЦИ - Бъдете настоятелни, но без да сте груби, и ще постигнете своето в днешните преговори. Дребните на пръв поглед неща ще ви носят радост и добро настроение.
РАК - С изпълнението на днешните си задачи и ангажименти ще облекчите утрешните си дела, за това запретвайте ръкави и действайте в угода на интересите, задълженията и желанията си.
ЛЪВ - Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви, но и не само заради това ще успявате, а защото знаете къде и как да използвате момента.
ДЕВА - С цената на всичко ще работите и дадете най-доброто от себе си, за да постигнете желаните резултати. С такъв подход няма как да не подобрите материалното си състояние и всичко онова, към което се стремите.
ВЕЗНИ - Независими по дух и поведение, ще следвате собствената си програма, като не позволявате на никого да ви разколебае. Възможни са трудности при работа с хора, имащи закостеняло мислене и лоши навици.
СКОРПИОН - Уважавани сте като професионалисти, но по-често се съобразявайте с изискванията на клиента, без да изхождате от позицията на собственото си съвършенство.
CТРЕЛЕЦ - Използвайте уменията си за полезни занимания, не се хабете да убеждавате безсмислено някого в тях. Денят е подходящ за работа в сферата на бизнеса и финансите, решават се успешно юридически и правови въпроси.
KОЗИРОГ - Енергетиката способства за постигане на благополучие и укрепване на авторитета. Ден за преобразяване, чистота и строгост, с други думи за всичко, което е близко до разума и сърцето ви.
ВОДОЛЕЙ - Работете по приключване на започнатите задачи и наред с тях можете да постигнете всичко, което сте планували. Ако сте на почивка или планирате дълги разходки или преходи в планината, по – добре ги отложете, за да не претоварвате краката и ставите си.
РИБИ - Плановете ви днес ще се реализират, стига да сте активни, действени, и най-важното да не бъдете прекалено критични, категорични и взискателни към околните.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди