изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:45 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ

ОВЕН - В заниманията си дайте най-доброто от себе си, за да се представите подобаващо на интелекта и възможностите си. С успех ще решавате проблеми от деликатен характер, в това число свързани със семейството, близките и приятелите.
ТЕЛЕЦ - Новостите ще ви преследват, но за добро. По никакъв повод не бива да се карате и ядосвате, защото загубеното няма да се върне.
БЛИЗНАЦИ Постарайте се да простите на враговете и длъжниците ви. Направите ли го, късметът ще бъде с вас.
РАК - Не се оплаквайте и не бъдете неблагодарни, за да хармонизирате енергията си с тази на деня. Други от вас ще подготвят предстоящо пътуване.
ЛЪВ - Важно е днес да не се ядосвате и да потискате отрицателните емоции, ако такива се появят у вас. Непредвидена среща може да промени плановете ви за вечерта, но няма да съжалявате.
ДЕВА - Само ако сте спокойни и овладяни ще решите без негативни последствия за вас назрял проблем, заради който губите съня си. Разбира се, ще работите по него с вещина и коректност, типично в свой стил, заради което няма да съжалявате.
ВЕЗНИ - Доверявайте се преди всичко на собствената си интуиция и разум, за да подберете подходящите хора, с които ще можете да работите и занапред. Вложените усилия днес ще ви донесат всичко, към което се стремите.
СКОРПИОН - Проявеното великодушие и състрадание в отношенията ви ще отключи у вас неподозирани сили, и насочвайки ги в правилната посока, ще жънете успехи.
CТРЕЛЕЦ - Съзнателно прехвърлете част от задачите си върху околните и не упорствайте, товарейки се сами с всичко. Ангажирането ви с много въпроси едновременно се отразява нездравословно на състоянието ви, както и на отношенията ви с околните.
KОЗИРОГ - Денят ви ще е пълноценен, независимо, че е възможно да останете отегчени от някого или нещо. Запомнете: в никакъв случай не създавайте конфликти, не се ядосвайте и най-важното, не бъдете неблагодарни.
ВОДОЛЕЙ - С повече желание и отстъпки бихте могли да преодолеете напрежението в отношенията с партньора ви или с други, с които сте в конфликт. Във всички случаи избягвайте кавгите, за да живеете в мир със себе си и обкръжението ви.
РИБИ - Наложете си да сте по-спокойни, за да влезнете в хармония с енергиите на любовта, милосърдието, търпението и състраданието. Всъщност това е може би най-важното днес, всичко друго е суета.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди