изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:48 EEST
СПЕЦИАЛИСТИ ОТ МОСВ КОНСУЛТИРАТ СЪВЕТНИЦИ    
ЕкологияНа проведената по покана на областния управител Желязко Желязков среща по повод изграждането на депо за твърди битови отпадъци, съветниците на община Добричка останаха обединени около позицията да не отстъпват право на строеж за депо край село Стожер на община Добрич.

Това съобщиха пресцентъра на областна администрация. На срещата заедно с областния управител са присъствали Малина Крумова – ръководител на Управляващия орган на ОП "Околна среда" при МОСВ и Румяна Радилова, директор на РИОСВ-Варна, които са дали обстойни разяснения относно изпълнението на проекта и са изслушали притесненията от страна на съветниците. Общинските съветници от Добричка са заявили, че са готови да приемат изпълнение, ако има вариант, обществената поръчка за строителството на депото, да бъде изпълнена от община Добричка. В края на тази седмица ще пристигнат двама специалисти от МОСВ, които на място ще консултират и ще оказват съдействие, колкото време е необходимо, при подготовката и изпълнението на процедурите с оглед сроковете на проекта да бъдат спазени, допълват от администрацията.
 


Сходни връзки

СПЕЦИАЛИСТИ ОТ МОСВ КОНСУЛТИРАТ СЪВЕТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди