изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ

ОВЕН - Отделете повече внимание на семейството си. Обкръжението ви от хора, които ви обичат и безусловно подкрепят е стимул, с какъвто не всеки може да се похвали.
ТЕЛЕЦ - Денят се свързва с промени и преобразувания и в тази връзка каквито и съмнения да ви терзаят, не се отказвайте от започнатото. В процеса на работа нещата ще ви се изяснят и с хората, които обичате и които ви вярват, ще продължите заедно напред.
БЛИЗНАЦИ - Постарайте се да простите на враговете и длъжниците ви. Направите ли го, късметът ще бъде с вас.
РАК - Разумни и целенасочени, днес бъдете на подходящото място и време, за да постигнете придобивките, за които претендирате с работата, опита и знанията си.
ЛЪВ - Заложете на познатите ви занимания и дейности, отхвърлете съмненията и бъдете напористи в работата си, близо сте до желаната цел.
ДЕВА - Закъснения, промени, преобразования, това са част от развитията днес, които ще оказват влияние на настроението, ефективността в работата ви и в други посоки, накъдето сте се насочили.
ВЕЗНИ - Независимо от съпътстващите ви трудности днес ще преминете през деня със самочувствие на хора, знаещи какво искат и как да го постигнат
СКОРПИОН - Точни в преценките си, ще постигате повече яснота по отношение на това което очаквате и то ще ви носи предимство.
CТРЕЛЕЦ - Ще си спестите разочарования, ако отдадете предпочитанията си на познатите ви вече неща, станете по-смирени и добронамерени в общуването си към другите.
KОЗИРОГ - Ще бъдете възпрепятствани да отговорите на нечии очаквания и не само заради натовареността си, но и под въздействие на външни сили. Подкрепата ви е важна за някого, така, че не го пренебрегвайте.
ВОДОЛЕЙ - От умението ви да общувате и да вземате навременни решения ще зависят и резултатите ви. Не говорете неща, които можете и да премълчите, ще си спестите неприятности.
РИБИ - От добрия подбор на екипа ви ще зависи ефективността на работата ви. Освен това ще елиминирате дразнители и онези, чиито разбирания не съвпадат с вашите.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди