изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:40 EEST
МИНИСТЪР СИ "ОТКРАДНА" ПЛАЖ ПОКРАЙ СВАТБА    
ЛюбопитноМинистърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев е бил на плаж през изтеклия уикенд, научи от наблюдателни наши читатели НДТ.

Оказва се Плевнелиев и съпругата му били специални гости на сватбата на двама влюбени, които избрали заведение в Албена за паметния ден. Сватбеното тържество дало възможност на Плевнелиев да си "открадне" няколко часа на плажа пред хотел "Гергана". В последните дни ежедневно на плажа пред "Гергана" слънчев загар събира и олимпийската ни шампионка по биатлон от Нагано Катя Дафовска. Златното ни момиче е отседнало в хотел в Кранево, но всяка сутрин с цялото домочадие пристигат и плажуват в Албена, заради по-чистия и хубав плаж. Неотдавна загар в Перлата на Черноморието събира и неостаряващата Татяна Лолова.
 


Сходни връзки

МИНИСТЪР СИ "ОТКРАДНА" ПЛАЖ ПОКРАЙ СВАТБА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МИНИСТЪР СИ "ОТКРАДНА" ПЛАЖ ПОКРАЙ СВАТБА
Автор: Anonymous да 2011-07-15 @ 19:06 EEST

Плевнелиев: (цитат от интервю от 28 май 2011 год.)- как ли се е чувствал с отвращение на този охраняем плаж, откъдето от всякъде е лъхало на скара???

"Така че ще имаме пълната палитра и, разбира се, ще имаме и доста неохраняеми плажове, но аз и миналата година имах възможност да кажа, добре е да има и плажове, на които няма кебапчета, няма кюфтета."


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди