изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:55 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 15 ЮЛИ    
Новини

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 15 ЮЛИ



ЧЕСТИТО казваме днес на спортния ни колега Руслан Йорданов, който в момента е и пиар в спортния отдел на курорта Албена. По повод неговия личен празник от сърце му пожелаваме на първо място здраве - за него и близките му, все така да го радват съпругата му Светлана и чаровната им дъщеря Михаела. Желаем му още много хубави емоции, високи спортни постижения, които да отразява, късмет във всичко и благополучие!
РОЖДЕНИЧКА утре е една чаровна млада дама - Андриана, дъщеря на колежката ни Галя Тодорова. От сърце й честитим и й пожелаваме да е здрава и обичана, да се реализира в желаната от нея област, да й спори във всичко и да бъде винаги обградена от добри приятели. Весел празник!
В АВАНС честитим рождения ден на Айхан Коьсе - общински съветник в ОбС на община Добричка. Пожелаваме здраве и успехи!
РОЖДЕНИК В НЕДЕЛЯ е бившият кмет на Добрич Йосиф Маринов. Пожеланията ни към него са за здраве, щастие и късмет в личен и професионален план.
РОЖДЕНИТЕ дни честитим на Фейсбук приятелите на По-добрия вестник, които празнуват днес, в събота и неделя. На 15 юли празнуват Яна Конжагулова, Красимир Крумов, Стела Илиева, Вирджиния Кръстева и Централ Кранево Любенов. Рожденици утре са Елина Ракищенлиева, Вихрен Михайлов, Румяна Радева, Стела Стоянова,  Красимира Любенова, Владимир Атанасов, Николай Колев, Иванка Алексиева, а на 17 юли - Димчо Мирчев, Иванка Русева и Мария Лалева. На всички пожелаваме здраве, усмивки и късмет!
 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 15 ЮЛИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 15 ЮЛИ
Автор: Anonymous да 2011-07-15 @ 17:19 EEST
На йосиф маринов пожелавам затвор за бандитизъм.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди