изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:33 EEST
ЗАМОЖНИ НЕМЦИ ОСИНОВИХА БЛИЗО 2000 БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ОТ БЪЛГАРИЯ    
Новини1800 бездомни кучета и котки от България са осиновили немците от 2002 година до сега, съобщи председателят на сдружение "Германо-българска помощ за животните" Григор Димитров.

Организацията има приюти в София, Добрич, Шумен и Русе. 10 % от изнесените домашни любимци били инвалиди, сочи статистиката.
3 от четириногите днес се радват на тузарски живот. Те са били прибрани от двама  братя милионери от град Бад Хомбург. Кучетата ходят на почивка със стопаните си, возят се в луксозни автомобили и на скъпи яхти.
Според немците осиновените бездомни кучета са се интегрирали по-напред от българите в ЕС, заяви Григор Димитров. Той добави, че чрез сдружението на лечение в Германия замина осакатеното куче Мима от Дряново, чийто крака бяха зверски отрязани. За нейното лечение до момента са изхарчени 17 500 лева. Парите отишли за операция, кастрация, протези, количка, физиотерапия. Мима е в дома на Ева Линкогел, която е пенсионерка. Тя е осиновила още 5 бездомни кучета от страната ни и това я прави рекордьор сред немците с най-много приютени четириноги от България.
В страната ни организацията се грижи за 1800 кучета и стотина котки. Кастрирало е 26 000 животни.      

 


Сходни връзки

ЗАМОЖНИ НЕМЦИ ОСИНОВИХА БЛИЗО 2000 БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ОТ БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди