изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:32 EET
ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ

ОВЕН - Много от вас ще преминат през днешния ден напрегнати и сблъсквайки се с недоразумения от различен характер. От психическата ви устойчивост ще зависят резултатите и сроковета на изпълнение, с които се ангажирате.
ТЕЛЕЦ - В борбата с конкуренцията не разчитайте на стара слава, а запретнете ръкави и действайте. Стартиране на нова работа или проект ще повишат напрежението, поставяйки нови условия пред вас, с които предстои да се справите.
БЛИЗНАЦИ - Само, ако сте подготвени за работата, с която предстои да се захванете днес, успехът ви ще е обозрим. Обратното е равносилно на провал. Този процес ще тече в различни посоки, най-вече финансови и административни.
РАК - Придавате значение на по-маловажни неща, а съществените пропускате. Време е да вземете решение на въпрос, който ви тревожи от доста време, но и днес не е най-подходящия за целта момент.
ЛЪВ - Потърсете компетентно мнение, ако ви предстои работа по непозната за вас тема. Има към кого да се обърнете, без от това да се създава проблем. Търпението в общуването ви помага да намирате по-бързо решение в трудни ситуации.
ДЕВА - Ще общувате пълноценно с хора, с които ви свързват финансови, културни и лични интереси, и в същото време е възможно да изпитате раздразнение от невежеството на други покрай вас.
ВЕЗНИ - Всичко, което сте дали, вложили и научили не е загубено и скоро ще се убедите в това. Колкото повече, толкова повече. Финансите ви са в пряка зависимост от активността и контактите ви, за някои и чуждестранни.
СКОРПИОН - С находчивостта си ще предложите алтернативно решение на създал се проблем, с което ще заинтригувате интересуващите страни. Каквото и да последва, бъдете последователни в отстояване на позициите си, ще ви се даде да убедите когото трябва в правилността на мисленето си.
CТРЕЛЕЦ - Бъдете внимателни и за измами от страна на онези, с които се срещате днес. Не бъдете горделиви и не се изтъквайте, дори и да имате право, за да не станете уязвими за места, от където най-малко очаквате.
KОЗИРОГ - Откритостта в отношенията ще ви помогне да споделяте и търсите правилните решения по въпросите, стоящи пред вас. Има на кого да разчитате, не сте сами в трудностите, както и в хубавите моменти, и това внася успокоение в душата ви. ВОДОЛЕЙ - Правдивото ви отношение към общ въпрос или работа ще привлече на ваша страна човек, чието внимание търсите. За други денят се свързва с финансови постъпления от рента, хонорари или търговска сделка.
РИБИ - И днес, както всеки друг ден ще следвате целите си, респектирайки с познания, увереност и стабилност, които се отразяват добре най-вече на деловите и бизнес – отношения.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди