изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:03 EEST
ЩЕ ПРАВЯТ МЕДИЦИНСКА ЕКСПЕРТИЗА НА ИЗМАМНИК    
НовиниОкръжният съд в Добрич е допуснал да се изготви съдебно-медицинска експертиза за здравословното състояние на задържания за измама Георги Ст. Г.

Експертизата е нужна във връзка с разглеждане на жалбата му срещу определената му от Районния съд мярка за неотклонение задържане под стража.
Срещу Георги има досъдебно производство за това, че в периода от 1 до 4 юли в условията на опасен рецидив и на продължавано престъпление, с цел да набави за себе си имотна облага, е измамил с 90 лева добричлия.
Георги Г. е на 35-години, от с. Дончево, община Добричка,
Окръжният съд е разгледал представените от прокуратурата и от адвоката медицински документи. Преценил е, че е необходимо вещо лице да определи диагнозата на заболяването му, какво е здравословното му състояние и съвместимо ли е то с условията в Следствения арест. Съдът е разпоредил МБАЛ – Добрич, да излъчи специалист, който да се запознае със здравословното състояние и с медицинските документи на задържания и да даде заключение.
 В последната си дума Георги е помолил да бъде изменена наложената му мярка за неотклонение в домашен арест, за да се лекува.
 


Сходни връзки

ЩЕ ПРАВЯТ МЕДИЦИНСКА ЕКСПЕРТИЗА НА ИЗМАМНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди