изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:12 EEST
МЕЖДУНАРОДНИ ГОЛФ РЪКОВОДИТЕЛИ ПОЖЕЛАХА УСПЕХ НА СТУДЕНТИ ОТ ВУМК    
НовиниУспешно завършване на обучението си във Висше училище Международен колеж в Добрич пожела на студентите г-н Кийт Хъджкинсън, директор на Комитета по развитие на голфа в света в Кралския и античен голф клуб от Сейнт Андрюс, Шотландия.


Той посети голф курортите по Северното Черноморие този месец по време на турнира Балкан Челиндж Трофи. Кралският и античен голф клуб е управителното тяло за голфа в света за всички държави без САЩ и Мексико.
Кийт Хъджкинсън оцени условията за голф състезания на игрище "Блексирама" като най-високи по международните стандарти, посочиха от ВУМК. Директорът в Кралския и античен голф клуб бе запознат с обучението по голф туризъм във висшето училище в Добрич, чиито студенти практикуват в престижни голф курорти у нас, в Европа и САЩ. Той  изрази увереност, че с отварянето на летище Балчик за граждански полети, този регион в Добруджа ще се превърне в още по-атрактивна голф дестинация за спорт и туризъм.
Директорът на Международната асоциация за голф туризъм ИАГТО - г-н Карлтън Каругати изрази увереност, че студентите от висшето училище в Добрич  се радват на обучението си и на посрещане на голф туристи по Черноморието. Той сподели, че се надява България да се превърне в топ голф дестинация. Директорът на ИАГТО в Лондон посети игрищата "Лайтхаус", "Блексирама" и "Тракийски скали" на Добруджанското Черноморие и се срещна с техни мениджъри и собственици миналата седмица.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДНИ ГОЛФ РЪКОВОДИТЕЛИ ПОЖЕЛАХА УСПЕХ НА СТУДЕНТИ ОТ ВУМК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди