изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:48 EEST
КАНДИДАТ-КМЕТОВЕ ОБМЕНЯТ ИДЕИ    
ПолитикаТази вечер от 18 часа във фоайето на читалище "Йордан Йовков" номинираните за кандидат-кметове в редиците на БСП канят на среща добричлии. Шестимата номинирани - арх. Емилия Добрева, Владимир Калчев, Галина Митева, Диян Дяков, Радослав Иванов и Юлия Стаматова са готови да споделят своите идеи и виждания за развитието на Добрич, както и да отговорят на въпроси поставени им граждани и да обменят с тях свои идеи и мисли за града.

От централата на БСП в Добрич допълват, че шестимата провеждат поредица от срещи с представители на браншови структури, неправителствени организации и граждани. Целта е да получат достоверна информация за проблемните области във взаимоотношенията на различните обществени групи с настоящата общинска власт, както и да представят своите идеи за преодоляване на най-тежките проблеми на Добрич – обезлюдяването, бедността  и липсата на икономическа перспектива.
 


Сходни връзки

КАНДИДАТ-КМЕТОВЕ ОБМЕНЯТ ИДЕИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди