изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:13 EET
УКРАИНСКИ СПОРТИСТИ СЕ РАДВАТ НА ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА ШАБЛА    
Новини“Не желаем създадената вече традиция да бъде прекъсната. Гостоприемството на вашия град, тишината и спокойствието ни водят тук вече 13 години” – това е казал в края на срещата си с кмета на община Шабла  националния треньор по бадминтон Сергей Костенчук от град Николаев –Украйна, съобщиха от кметството в морскиия град.

Оттам припомниха, че миналата година по това време пак на среща в кабинета на Красимир Кръстев, е било поставено началото на бъдещо приятелство между двата града.
Гербът на град Николаев и вимпелът на кмета на града е подарил гостът в знак на благодарност за досегашното гостоприемство и желание за бъдещо сътрудничество не само в областта на спорта.
На срещата гостът е бил придружаван от Юлия Казаринова, треньор по бадминтон. Тя е била на 7 години, когато за пръв идва в Шабла на тренировъчен лагер. За израстването й в спорта  и малкият ни град има скромен принос. В момента Юлия е студент в Спортния институт в град Николаев и е треньор на най-малките бадминтонисти.
„И при нас е Черно море, Крим, Одеса, но ние искаме да тренираме тук”- е споделила по време на срещата Казаринова.
Добро впечатление на гостите е направила програмата за летния отдих на децата от общината и те са поискали информация  за възможностите, малките спортисти от Украйна да се включат в проявите.
Повече от 12 години отбори от Украйна, Полша, Латвия, се радват на гостоприемството на Костадин Стоянов, собственик на хотел “Шабла”, който освен подслон, организира цялостното пребиваване на гостите морския град, включително и тренировъчната им дейност.
 


Сходни връзки

УКРАИНСКИ СПОРТИСТИ СЕ РАДВАТ НА ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди