изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:40 EEST
Синът на изчезналата Радка: Майко, поне се обади, ако си добре    
Общество Майко, ако си добре и се криеш някъде, поне се обади, върнах се от Испания, за да те търсим. Това каза синът на издирваната 47-годишна шуменка Радка Величкова Добрева Валентин Добрев пред Дарик. Той и съпругът й предполагат, че една от причините Радка да се крие е, че е имала множество кредити, които не е можела да изплаща в последните месеци. Преди дни семейството й е открило документи за взети общо 4 кредита за над 10 000 лв. Те заявиха, че не се знаели за тях, както и евентуално Радка да е била заплашвана от някого, заради дължимите суми.

Доколкото знам заплатата й е около 320 лв., по документи получава около 400, а на лизинговите къщи и компании месечно дължи 600 лв. - обясни съпругът Валери. Той разказа, че в последните седмици Радка често пъти не се чувствала добре, имала проблеми с кръвното и дори е ходила на преглед при лекар, според когото притесненията са били на нервна почва. Пред своя приятелка издирваната споделила преди време, че има намерение да отиде да работи в Испания при големия си син.

Молбата за издирването на 47-годишната шуменка е постъпила на 16 юли. По данни на близките й е напуснала дома си в град Шумен на 15 юли.

Радка Добрева е висока е около 152 сантиметра, с кафяви очи, с дълга прошарена черна коса. Работила е като продавачка на закуски до ПМГ „Нанчо Попович".

ОД на МВР Шумен умолява гражданите, които разполагат с информация за местонахождението й да се обадят на телефон 166 или в най-близкото полицейско управление.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Синът на изчезналата Радка: Майко, поне се обади, ако си добре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди