изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:33 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 ЮЛИ

ОВЕН - Мислете позитивно и бъдете отворени за новите предизвикателства, които идват. С конструктивните си решения ще бъдете полезни затова да сте в добра форма е просто задължително.
ТЕЛЕЦ - Заобиколени сте от хора, които ви обичат и вдъхновяват за творчески изяви. Убедително ще налагате присъствието си там, където бихте желали да се реализирате, независимо от съпътстващите ви трудности.
БЛИЗНАЦИ - Обстоятелствата около вас ще са така сложени, че ще позволяват изява на способностите ви, стига да поискате и се възползвате от тях. С изострени сетива, ще се посветите на поредната си идея.
РАК - Денят ще е различен за различните групи представители на знака. Част от вас ще търсят разнообразието, отдавайки предпочитание на силните емоции. Други ще се посветят на по-земни неща.
ЛЪВ - Денят ви ще е наситен на събития, емоции и вълнуващи срещи. Сред съмишленици и хора, които обичате ще споделяте мисли, намерения и по-приятни неща, както ви се харесват доста.
ДЕВА - Ще намерите подходящите думи и действия, с които да балансирате емоциите около себе си и решите семеен или друг възникнал проблем. Някои ще търсят уединение и така ще подобрят настроението си.
ВЕЗНИ - Изборният ден ще направи много от вас активни още от сутринта. Очакванията ви са и други да последват примера ви, но всичко е индивидуално. Много от вас се чувстват уморени.
СКОРПИОН - Започнатото в последно време ще го приключите днес, или с днешния ден ще поставите началото на нещо ново. Всичко ще зависи от вас и в този смисъл е добре да се приведете в подходящата форма.
СТРЕЛЕЦ - Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си.
КОЗИРОГ - Ще бъдете полезни, ако насърчите човека до вас прояви уменията си. В замяна на това ще получите уважение и сърдечност във взаимоотношенията ви, което ще ви се отрази обновяващо на самочувствието.
ВОДОЛЕЙ - Заредени сте с добри идеи и това ви помага да прекрачите бариерата на ограниченията, най-вече в мисленето. Ще ви се отдава да решавате проблемите, намирайки правилните решения и хора.
РИБИ - Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди