изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:31 EET
БЪЛГАРИТЕ ДОКОСВАТ МЕДАЛИТЕ НА ЕВРОШАМПИОНАТА ПО СПОРТЕН БРИДЖ В АЛБЕНА    
СпортДве впечатляващи победи записаха националите ни по бридж в Албена по време на европейското първенство за младежи до 25 г.

В 17-ия кръг "трикольорите" разгромиха Хърватска с 24-6 победни точки, а след това се справиха и с турците със същия резултат. Двата успеха изстреляха бриджорите ни до четвъртото място във временното класиране. Начело е Израел с 357 т., следван от отборите на Италия - 343, Дания - 336, България - 310, Франция с 309 т. и др. Днес националите ни ще имат за съперници Гърция и Австрия, а утре от 10 часа ще спорят с Германия. И трите противника са извън първата десетка.
При младежите до 20 години българите загубиха от Дания със 7-23 в 13-ия кръг. Сънародниците ни са 14-и четири кръга преди края. Начело е Полша. В 10 часа утре са последните срещи, а веднага след това е церемонията по награждаването на призьорите и закриването на еврошампионата по спортен бридж за младежи. 


 


Сходни връзки

БЪЛГАРИТЕ ДОКОСВАТ МЕДАЛИТЕ НА ЕВРОШАМПИОНАТА ПО СПОРТЕН БРИДЖ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди