изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:12 EET
Черен уикенд по пътищата на България    
НовиниДвама души са загинали при катастрофа в района на Костенец. Друг човек загина на АМ "Тракия" край стара Загора, а десетки са ранени по пътищата на България. Това съобщи говорителят на ОД на МВР – София Нели Иванова, цитирана от "Фокус". Сигналът за катастрофата е подаден на телефон 112 в 08.20 часа днес. По първоначални данни водачът не успява да вземе завой, автомобилът пада в дере и се удря в дърво. В резултат на удара колата е смазана до неузнаваемост. В нея са пътували двама души. Екипи на полицията и пожарната са извадили телата. Установена е самоличността на единия – С. К. от Костенец, роден през 1985 година.

Пак днес 62-годишен мъж загина при катастрофа на автомагистрала "Тракия", съобщиха от пресслужбата на ОДП-Стара Загора. Тази сутрин по автомагистрала "Тракия", на км 205, в посока Стара Загора, поради загуба на контрол над управлявания автомобил, самостоятелно катастрофира, блъскайки се челно в крайпътната мантинела автомобил  Хонда "Сивик", със софийска регистрация, управляван от 62 годишният А.З. от София. От удара на място загива водачът на автомобила. Съпругата му – Г.З, возещата се на предната дясна седалка е ранена. 52-годишна жена е получила оплакване за болки в гърдите. Откарана е в Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора, без опасност за живота.

Тежки катастрофи станаха и вчера, като загинаха 4 души а десетки бяха ранени. За днес от 16.00 часа до 22.00 часа е забранено движението на тежки камиони по републиканските пътища.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Черен уикенд по пътищата на България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди