изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:24 EEST
ХОРОСКОП 25 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП 25 ЮЛИ

ОВЕН - Не без договорки и налагане на волята ви ще преминат днешните преговори и делови срещи. Последните развития ще ви поставят в условия да избирате между различни възможности.
ТЕЛЕЦ - Ще елиминирате нежелани развития, ако разчитате най-вече на себе си и по-малко на другите. Това ще ви донесе предимство и помогне да овладеете назряващи конфликти и други деликатни ситуации.
БЛИЗНАЦИ - С находчива мисъл и навременни действия ще свършите повече от предвижданията си за днес. Ангажираността ви с много задачи може да постави на изпитание търпението и деликатността ви.
РАК - Разширяване или запазване на дейността, заради което ще търсите мнението на специалисти, както и съдействие от кредитни институции. Възможни са и заблуди от недобре настроени към вас хора.
ЛЪВ - Ще срещнете добър прием, стига да сте приветливи и дружелюбни. С работата си ще довеждате идеите до реализация, включвайки в нея и добре настроени към делата ви хора.
ДЕВА - Изпълнени сте с добри очаквания и това ви мотивира да работите, справяйки се с повече лекота и усмивки. Позитивното ви мислене и енергия ви позволяват да разгърнете потенциала си.
ВЕЗНИ - Срещите с приятни и положително мислещи хора се отразяват стимулиращо на работоспособността и настроението ви. Силите ще ви стигнат да помислите и за нещо по-различно.
СКОРПИОН - С подходящите хора ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си днес. Няма да се затрудните в избора им, около вас има такива, стига да ги насърчите към това.
СТРЕЛЕЦ - Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят.
КОЗИРОГ - Очакванията ви, добри или лоши, свързани с предстояща среща или друго интересуващо ви събитие, ще се оправдаят. Финансови придобивки ще ви помогнат да се разплатите с когото трябва.
ВОДОЛЕЙ - Ще ви привличат парите, пътуванията и свързаните с тях хора. Не позволявайте на желанията си да ви направят по-малко активни, за да не загубите реално постигнати позиции.
РИБИ - Професионални задачи или служебни ангажименти ще ви срещнат с нови хора, общуването с които ще ви донесе удоволствие. Познанството ви може да прерасне в ползотворна връзка.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 25 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди