изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:29 EET
ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ

ОВЕН - Проблем на близък човек ще ви направи активни в малко позната за вас сфера. Ще се справите и с работата си ще му помогнете. За себе си ще потърсите допълтелна информация във връзка с предстояща изява.
ТЕЛЕЦ - Гъвкави в мислите и поведението си, ще постигнете бърз резултат по въпрос, от важност за професионалното ви развитие. Придобивки от различен характер ще ви направят по-общителни и добри.
БЛИЗНАЦИ - Освободете се от колебанията си и действайте, съобразно интересите си днес. Наред с това ще приложите доказателства в подкрепа на идеите си, което ще улесни последващите ви изяви.
РАК - Никой не е безгрешен, вие също. За това, ако в нещо сте сбъркали се поправете. В интерес на работата ви е важно да сте спокойни, обективни и дружелюбни в отношенията си.
ЛЪВ - Търсещи и можещи, ще прилагате на дело новата информация, с която разполагате. Притесненията ви по много въпроси ще останат в миналото, ще се стремите към пълноценна реализация.
ДЕВА - Денят ви ще е интересен, динамичен и ползотворен. За много от вас той се свързва с добри реализации, бизнесът може да не сред тях, но е сигурно, че няма да ви държи настрани от събитията.
ВЕЗНИ - Днес мислете повече за себе си и не се претоварвайте, ако можете да включите и околните в задачите си. Споделените проблеми се решават по-леко, около вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили.
СКОРПИОН - Ще продължите работата по текущите си задачи, но ако те ви натоварват прекалено, не пренасяйте раздразнението си в къщи. Очакваните финанси няма да се забавят и дано ви помогнат.
СТРЕЛЕЦ - Стремежът към нещо специално в живота ви дава сили да работите, за да го постигнете. Възможно е в личните си изяви днес да се покажете по-нетърпеливи, но не се притеснявайте.
КОЗИРОГ - Днес ще работите по-усърдно, за да приключите навреме започната задача. Не пренебрегвайте проблема на човека до вас, като го оставите сам да се справя с него. Очакванията ви са големи.
ВОДОЛЕЙ - Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с енергия.
РИБИ - С действията си сте доказали, че може да ви се вярва, за това ще приемете като напълно естествено гласуваното ви доверие. И няма да разочаровате онези, които имат очаквания към вас, както и всички останали.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди