изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:28 EEST
Майка на 9 деца ще се бори за титлата Mrs Universe 2011    
Мис & МистърМари Терез Жилбер от Нова Зеландия е една от най-интересните финалистки, които ще пристигнат в България за форума Mrs Universe 2011, който ще се проведе от 20 of 30 август в Плевен.   Гордостта на Мари Терез е нейното семейство с 9 деца. Най-големият й син е на 22 години, а най-малката й дъщеря – Рафаела, едва на 10 месеца. Мисис Нова Зеландия се е посветила на възпитанието на многобройната си челяд и може да се похвали с успехите си на домашен учител.

 Тя сама обучава децата си вкъщи, а резултатът е, че вече трите най-големи са вече студенти в университета. „Целта на нашето семейство е да покажем, че силните връзки между хората изграждат силни общности и силни нации. Учим децата си да уважават това, което правят другите, да бъдат толерантни и да служат на обществото, всеки според възможностите си“, казва Мари Терез Жилбер.
  Завършила висше образование по туризъм и хотелиерски мениджмънт, обиколила света и събрала достатъчно опит, новозеландката решила, че освен за собственото си семейство може да се грижи и да помага и на съвсем непознати хора в нужда. От години тя работи в неправителствена благотворителна организация, чиято цел е да помага на жертви на насилие, независимо дали са жени или мъже. Член е и на международни женски организации, които работят за подобряване на благосъстоянието на жените по света като по-добър начин да осъзнаят и да отстояват своите човешки права.
  Заедно с уникалната новозеландка в края на август в Плевен за форума Mrs Universe 2011 ще пристигнат още 25 дами, избрани от 5-те континента да се борят за титлата на най-достойна омъжена жена. Лично кметът - г-н Найден Зеленогорски, ще посрещне дамите и ще връчи на всяка ключът на Плевен. В рамките на събитието, съвместно с Европейската асоциация за защита на човешките права – България, ще бъде организирана кръгла маса на тема „Домашното насилие“, която е част от дългосрочната програма на организация Mrs Universe “Не на насилието“.
  Благодарение на компания „Дари Травъл“ делегатките на Mrs Universe 2011 ще обиколят и разгледат историческите забележителности около емблематичния за българската история град.

http://gossip.erogance.eu

 


Сходни връзки

Майка на 9 деца ще се бори за титлата Mrs Universe 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди