изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:20 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 7  криминални  престъпления.

 

-На 25.07.2011 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, затова че неизвестно лице е извършило кражба на акумулатор от лек автомобил “Деу Тико”, паркиран в гр.Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 25.07.2011 г. в РУП Албена е получено съобщение, за това че в КК Албена, неизвестно лице е измамило латвийска туристка чрез предложение за обмяна на валута, като за 250 евро й е дало 5 банкноти по 100 лева, стара емисия. Образувано е досъдебно производство.

-На 25.07.2011 г. от служители на РУП Албена е извършена проверка на лек автомобил “”Мерцедес”, паркиран по пътя КК Албена – гр.Балчик, с намиращите се в него лица С.С., на 21 години и Г.Г., на 24 години, и двамата от гр.Добрич. При извършена проверка в превозното средство са намерени и иззети големи количества хранителни продукти и алкохол, предмет на кражба от ресторант в КК Албена. По случая се работи в условия на досъдебно производство.

 

През денонощието на територията на областта няма възникнали пътно-транспортни произшествия.

 

            Възникнали са 2 пожара, от които 1 е с нанесени материални щети. Проведена е 1 аварийно-спасителна дейност.

            -На 25.07.2011 г., в 17.23 часа, е получено съобщение за възникнал пожар в пшеничен масив, намиращ се в землището на с.Божурово, общ.Добричка. В резултат на пожара са изгорели около 100 дка пшеница. Причините за възникналия пожар се изясняват.

 

 

През последните месеци осезателно е намалял броя на подадените заявления за преиздаване на български лични документи. Същевременно от водената статистика се вижда, че в края на годината рязко ще нарасне броя на личните документи, чиито срок на валидност изтича. Това ще доведе до натрупване на огромни опашки през студените зимни месеци и причиняване на редица неудобства за самите граждани.

            В тази връзка ОД на МВР Добрич апелира към гражданите да подават заявления за подмяна на лични документи преди изтичането на срока им на валидност през настоящата година.

 

 

 

 

26 юли 2011 г.                                                             ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди