изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:21 EEST
КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК    
ПолитикаЗелената партия обяви кандидати за кметове и съветници. На нарочна пресконференция лидерът на Зелената партия Александър Каракачанов обяви вчера в Добрич утвърдените кандидати за кметове и общински съветници за предстоящите местни избори в общините в областта. Зелената партия отново ще се бори за кметския стол на Балчик, като кандидат там е управлявалия два мандата кмет и настоящ общински съветник от Зелената партия Красимир Михайлов.


Пред медиите той добави, че по всяка вероятност и той ще е водач на листата за общински съветници, но това щяло да стане ясно, след като приключат преговорите с ПД "Социалдемократи". "Ние сме демократична партия и водим центристка умерена политика. Хората не трябва да се делят и техните проблеми нямат цвят" - каза Михайлов. Зелените ще разчитат и на спечелването на кметствата на две села в община Балчик - Соколово, където издигат свой кандидат Марчо Митев, и Кранево - Георги Раднев. За Добрич към момента Каракачанов обяви само листа за общински съветници. Неин водач е Николай Герасимов - фармацевт, и още едно име - Цонка Тодорова - преподавател в детска градина. Със самостоятелна кандидатура за кмет Зелените се явяват в Генерал Тошево, където се залага на 40-годишен  търговец на препарати и земеделски производител - Коста Костов. Водач на листата за общински съветници в Генерал Тошево е Гавраил Христов, който е зарязал Атака. Пред медиите той обяви, че се е разделил с партията на Волен Сидеров, защото не харесвал националистическата политика. "Аз не деля хората на българи, турци, арменци" - каза Христов.  В Каварна партията на Каракачанов застава зад кандидатурата на независимия кандидат за кмет Цонко Цонев, но влизат в местните избори със своя листа. Неин водач е 28-годишният Нуриел Нуриев, завършил биология и химия и работещ като орнитолог в момента.
В заключение лидерът на Зелените Ал. Каракачанов определи като "абсурдни" твърденията на енергийния министър Трайчо Трайков по отношение проучването и добива на шистов газ в Североизточна България. "Абсурдно е да се мисли, че ще спрем да внасяме газ от Русия. Каквито и да са приходите от едно такова начинание, загубите са огромни. Една такава дейност ще унищожи земеделските земи и ландшафт в региона" - каза Каракачанов. Той добави, че Зелената партия е за промяна на данъчната система, промяна на икономическия климат в страната и стимулиране на производството. Той заяви, че партията няма да участва в президентската надпревара, като добави, че към момента няма и личност, която биха могли да подкрепят.

 

 


Сходни връзки

КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2011-07-27 @ 17:21 EEST
този Гавраил не е ли Ганчо от Атака дето гледа прасета у Великово
КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2011-07-27 @ 17:46 EEST
А-у-у-у-у-у  ,честито на Балчик ! Този Михайлов не беше ли този, дето в петък не ходи на работа , и никога нищо не зависи от него !
КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2011-07-27 @ 21:55 EEST
Грешка-този дето не ходи на работа от понеделник
до петък е сегашният.

КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2011-07-28 @ 14:35 EEST
Г-н Михайлов е много точен човек! Зависи с какъв екип ще работи. УСПЕХ!


КРАСИМИР МИХАЙЛОВ В БИТКА ЗА КМЕТ НА БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2011-07-29 @ 19:31 EEST
браво браво

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди