изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:52 EEST
ЗАПОЗНАВАТ ДОМОУПРАВИТЕЛИТЕ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ    
Европейски съюзПрезентация на възможностите за участие на етажната собственост в схемата за реализиране на проекти за саниране на жилищни сгради ще бъде организирана за домоуправители на 28 юли в заседателната зала на общината.


По програмата за саниране на жилищни сгради е осигурено финансиране в размер на 63 милиона лева. Те могат да бъдат използвани от сдружения на собственици на етажна собственост.
По схемата за саниране на многофамилни жилищни сгради на ОП „Регионално развитие” „Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради”, съобщиха от Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) проекти ще се изпълняват на територията на 36 града в страната. Схемата цели да осигури по-добри условия на живот в многофамилни жилищни сгради, както и прилагане на мерки за енергийна ефективност. Дейностите, които ще получат подкрепа в рамките на проекта са извършване на обследвания и изпълнение на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради (топлинна изолация, подмяна на дограма, локални инсталации и/или връзки към системите за топлоснабдяване, газоснабдяване и др.).
Предвижда се от март следващата година да се депозират предложенията. Местната власт в Добрич е готова да подпомогне сдруженията, увериха от кметството.
 


Сходни връзки

ЗАПОЗНАВАТ ДОМОУПРАВИТЕЛИТЕ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди